snacky snacks logo grønne snacks med god samvittighed
gaveboks 3 mdr. snackbokse i gave-abonnement
gaveboks 3 mdr. snackbokse i gave-abonnement

Snackboks gave 3 mdr.

597,00 kr.

Et gaveabonnement der stopper automatisk efter 3 leveringer.

Giv en enkelt snackboks i gave og glæd en familie med et varieret udvalg af velsmagende og junk-free snacks til dem der fortjener det bedste.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

FRI FRAGT  │  3 LEVERINGER │  JUNK FREE

En unik og yderst brugbar gave til familier - gaven der bliver ved med at give . Et gaveabonnement, der stopper automatisk.
Giv en snackboks i gave og en familie med et lille varieret udvalg af velsmagende og gode overraskelser til dem der fortjener det bedste. I får i denne boks de mest populære færdige to-go snacks samlet i én boks.
Vi sørger for at pakke boksen fint ind. Skal gaven sendes direkte til modtageren, kan vi lave et fint håndskrevet kort, og notere på gaven hvornår den må åbnes.

Gaven indeholder de mest populære snacks, og  er perfekt som forkælelse. Fælles for alle snacks i snackboksen er, at snacksene er velegnede til madpakken, turen eller bare til lidt god energi om eftermiddagen.

Boksen indeholder 6-8 stk. nøje udvalgte snacks, og afsendes 3 gange. Den første snackboks afsendes inden for 2-4 dage, og de næste 2 bokse afsendes i starten af de kommende måneder.

FRI FRAGT

Ved køb over 399,- eller som medlem

JUNK-FREE

Snacks med god samvittighed

FAMILIEVENLIGT

Snacks til hele familien