snacky snacks logo grønne snacks med god samvittighed

Om SNACKY SNACKS

Vi brænder for at finde gode og mere varierede alternativer til de traditionelle snacks, vi selv som en familie på 4 dagligt gjorde brug af i en hverdag fyldt med aktivitet, skole, børnehave, arbejde og alt derimellem.

Vi ønsker at imødekomme forældres og børns behov for nemme, lækre og hurtige snacks, der samtidig bidrager til en varieret kost og er gode for både krop og sjæl.

Gennem vores samarbejde med små dedikerede producenter, arbejder vi hårdt for at sikre, at vores snackbokse indeholder produkter, der lever op til vores standarder for gode kvalitetsråvarer, velsmag, og omtanke for miljøet.

Vi vil gerne bidrage til en sjovere og nemmere hverdag for hele familien, hvor snacks og madglæde er en naturlig del af en sund livsstil.

SNACKY´S motivation:

Kan snacks gøre en forskel?

Det tror vi.

Vi tror på, at børn og voksnes trivsel og livskvalitet påvirkes af deres kost. Derfor ser vi det som vores opgave at tilbyde gode og velsmagende kvalitetssnacks, så du altid har dem lige ved hånden.

Vi tror på simple, enkle og mere naturlige ingredienser.


Jo enklere ingredienser, jo bedre. Derfor tæller vi kemikalierne, ikke kalorierne. De snacks, der indgår i vores snackbokse, er altid produceret af kvalitetsråvarer og med et minimum af tvivlsomme ingredienser.
Så du med god samvittighed kan lade familien snacke løs.

SNACKY´s ambition

Vi ønsker at give hele familien mulighed for at få det rette brændstof til at gå på eventyr og have en aktiv hverdag.

Vi ønsker at skabe inspiration til nærende og sjove måltider, der kan inspirere de mindste og deres forældre til at spise mere varieret og give dem lækre smagsoplevelser.

Vi stræber efter at levere velsmagende og junk-free snacks af høj kvalitet, fyldt med gode råvarer, så en travl hverdag ikke betyder et kompromis med mellemmåltiderne.

Vores mission er at levere varierede, sjove og velsmagende snacks, der tilfredsstiller travle forældre og til tider selektive børn.

FRI FRAGT

Ved køb over 399,- eller som medlem

JUNK-FREE

Snacks med god samvittighed

FAMILIEVENLIGT

Snacks til hele familien