snacky snacks logo grønne snacks med god samvittighed
UDSOLGT

Skinny nuts - Kakaomandler m. hindbær

24,00 kr.

Disse uimodståelige chokolademandler med et strejf af frysetørret hindbær, tilføjer en ekstra dimension af friskhed og sødme. En lækker snack der kommer i en praktisk lille portionsstørrelse og smager himmelsk.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Specifikationer

Disse himmelske chokolademandler dækket i hindbærpulver er en uimodståelig kombination af sprøde økologiske mandler, dyppet i en lækker chokolade lavet med risdrik i stedet for komælk, og dækket med frysetørrede hindbærpulver.
Den rige og cremede smag af chokolade harmonerer perfekt med den søde og syrlige smag af hindbær, hvilket resulterer i en fortryllende smagsoplevelse, der vil få dine smagsløg til at synge af glæde!

Livi's har ikke gået på kompromis med kvaliteten af ingredienserne - disse Skinny Nuts er økologiske, veganske og glutenfrie, og der er ikke tilsat raffineret sukker.
Med en reduceret sukkermængde på 30% sammenlignet med konventionelle chokolademandler kan du nyde denne lækre snack uden at bekymre dig om unødvendige kalorier. Tag en håndfuld med dig på farten eller nyd dem derhjemme som en sund og tilfredsstillende godbid i en fin portionsstørrelse. Giv dig selv lov til at forkæle dig selv med god samvittighed!

Ingrediensliste:

Risdrik chokoladecouverture* (kokosblomstsukker*, kakaosmør*, risdrikpulver* (rissirup*, risstivelse*, rismel*), kakaomasse*, vaniljeekstrakt* 68%, ristede MANDLER* 30%, frysetørrede hindbær* 1%, kokosblomstsukker*, kakaopulver*.

*Økologisk landbrug

Kan indeholde spor af jordnødder, soja, mælk og andre nødder. Kan indeholde rester af skaller og frø.

Opbevares tørt og køligt.

Vægt: 35 g pose.

FRI FRAGT

Ved køb over 399,-

JUNK-FREE

Snacks med god samvittighed

FAMILIEVENLIGT

Snacks til hele familien