snacky snacks logo grønne snacks med god samvittighed

Frysetørret mango snack

28,00 kr.

Frysetørret Mango fra NutriPur, 25 g.- Naturens Solskinsbidder!
Oplev den søde, tropiske smag af sød mango i hver bid.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Specifikationer
Frysetørrede mango er naturens eget mesterværk - frisk, saftig mango er omhyggeligt frysetørret for at bevare al den naturlige smag, næring og sødme. Hver bid er en himmelsk smagsoplevelse, der tager dig direkte til tropiske paradis.

-  Til müsli og smoothie, i grød eller som en snack

- Uden tilsat sukker (indeholder naturligt sukker)

- Uden konserveringsmidler, aromaer og farvestoffer

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have sunde og lækre snacks ved hånden, og vores frysetørrede mango er det perfekte valg. De er fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler - kun 100% ren mango, intet andet.

Alle mangoens gode fordele bevares ved frysetørring.Frugten høstes, og derefter udvindes vandet. Dette sikrer, at frugten forbliver frisk og bevarer alle de mange forskellige mineraler, vitaminer og sporstoffer. Det gør den frysetørrede mango til en power-snack og giver masser af god energi.

Disse små stykker solskin er ideelle til enhver lejlighed. Tag dem med på farten, tilføj dem til din morgenmadsblanding, eller nyd dem som en naturlig og sød snack, når du har brug for en energiboost. De er også en fantastisk tilføjelse til din yoghurt, morgenmadsbowl eller salater for et tropisk twist.

Ingrediensliste:

100% Frysetørrede mangostykker

Pakning: 25 g.

FRI FRAGT

Ved køb over 399,- eller som medlem

JUNK-FREE

Snacks med god samvittighed

FAMILIEVENLIGT

Snacks til hele familien