snacky snacks logo grønne snacks med god samvittighed

Frysetørret banan og blåbær snack

16,00 kr.

Nyd den komplekse sødme og lette syrlighed i de lækre frystetørrede økologiske banan-blåbær snackbidder fra 5th Season Fruit.
Med 80g frugt pr. pose og ingen tilsat sukker er dette en sund og lækker snack, der passer perfekt til både børn og voksne.

Vegansk og glutenfri.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Specifikationer

5th Season Fruit går langt for at levere en sund og lækker snackoplevelse med deres økologiske banan & blåbær frysetørret frugtbites.
Disse snackbites er en skøn blanding af 64% bananer og 36% blåbær og giver en fantastisk smagsoplevelse med den naturlige sødme fra bananerne og den let syrlige smag fra blåbærrene.

Hver pose indeholder 80g frisk frugt, og ved at fjerne vandet fra frugten bevares dens smag, farve og næring. Disse snacks er ikke kun lækre, de er også sunde og junk-free, da de hverken indeholder tilsat sukker eller gluten.
Med mindre end 50 kcal pr. pose er de det perfekte valg for en sund snack på farten, eller i tasken.

Denne snackpose med frysetørret blåbær og banan er veganske og skabt med omtanke for både dig og miljøet, og derfor er de også bæredygtigt produceret. Uanset om du er på vej til arbejde, i skole eller bare på farten, er disse lækre frysetørrede frugtsnacks den perfekte måde at tilfredsstille din sult og samtidig nyde den fantastiske smag af ægte, knasende frugt.

Ingrediensliste:

64% bananer og 36% blåbær (frugtblandingen kan variere)

Frysetørret frugt svarende til 80 g. frisk frugt

*Økologisk landbrug

Opbevares køligt og tørt.

Vægt: 14 g pose.

FRI FRAGT

Ved køb over 399,- eller som medlem

JUNK-FREE

Snacks med god samvittighed

FAMILIEVENLIGT

Snacks til hele familien