snacky snacks logo grønne snacks med god samvittighed

Skinny nuts - Kakaomandler

24,00 kr.

Livi's Skinny Nuts med kakao, er en lækker og knasende snack med en skøn kakao-smag. Du få lækre chokoladedækkede mandler i en praktisk lille portionsstørrelse.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Specifikationer

Livi's har taget chokolademandler til et helt nyt niveau ved at skabe en uimodståelig snack, der er fyldt med smag og næring. Chokoladen der bruges til disse mandler er specielt fremstillet til os i Italien og er lavet med risdrik i stedet for komælk, hvilket giver en cremet og lækker smag uden den bitre undertone, der ofte findes i mørk chokolade.

De økologiske mandler er omhyggeligt dyppet i denne lækre chokolade, og i stedet for traditionel voksbelægning er disse chokolademandler dyppet i kakaopulver, hvilket tilføjer en ekstra dimension af smag og tekstur.

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten af ingredienserne. Livi's Skinny Nuts er økologiske, veganske og glutenfrie samt uden tilsat raffineret sukker. De har reduceret sukkerindholdet med 30% sammenlignet med konventionelle chokolademandler, så du kan nyde en lækker snack uden at bekymre dig om unødvendige kalorier.

Livi's Skinny Nuts med kakao er en original og uimodståelig snack, der giver dig mulighed for at forkæle dig selv med god samvittighed. Tag en håndfuld med dig på farten eller nyd dem derhjemme som en sund og tilfredsstillende godbid i en finde portionsstørrelse.

Ingrediensliste:

Risdrikchokoladecouverture (kokosblomstsukker, kakaosmør, risdrikpulver (rissirup, risstivelse, rismel), kakaomasse, vaniljeekstrakt) 68%, ristede mandler 30%, kokosblomstsukker, kakaopulver.

*Økologisk landbrug

Kan indeholde spor af jordnødder, soja, mælk og andre nødder. Kan indeholde rester af skaller og frø. Opbevares på et tørt sted og beskyttes mod varme.

Vægt: 35 g pose.

FRI FRAGT

Ved køb over 399,-

JUNK-FREE

Snacks med god samvittighed

FAMILIEVENLIGT

Snacks til hele familien