snacky snacks logo grønne snacks med god samvittighed

Popcorn m. havsalt

16,00 kr.

Få en klassisk favoritsnack af knasende lækkerier, med Bettr's økologiske, glutenfri popcorn med havsalt!
Disse små sjove popcorn er sprøde, delikat saltede og tilfredsstillende.
Perfekte til en hyggeaften eller en hurtig snack. Perfekt letsaltet, junk-free og i en cool, farverig pose. Den lækre saltede popcorn er en ægte salt fornøjelse for både unge og gamle!

Bett'r popcorn er en uundværligt snack til enhver fest, familiens yndlingsfilm og eller som en lækker snack på weekendens snackfad.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Specifikationer

Bettr's økologiske popcorn med havsalt er små, luftige poppede bidder, lavet med kærlighed og omhu, hvilket resulterer i en uimodståelig kombination af knasende tekstur og delikat salt smag.

Hvert enkelt popcornkorn er nøje dyrket og håndplukket for at sikre den højeste kvalitet. Fremstillet med økologiske ingredienser, herunder naturligt havsalt, er disse popcorn fri for kunstige tilsætningsstoffer og fyldstoffer.
De er også glutenfri, hvilket gør dem velegnede til folk med glutenintolerance eller følsomhed.

Med deres lette og luftige karakter er disse popcorn perfekte til en hyggelig aften derhjemme, en biogodbid eller endda som en lille snack på farten. Tag en bid, og lad dig forføre af den uimodståelige smag og tilfredsstillende crunch af disse økologiske havsaltspopcorn fra Bettr!


Vægt: 60 g.

Ingrediensliste:

Majs 82%, kokosolie 16%, havsalt 2%
*fra kontrolleret økologisk landbrug

FRI FRAGT

Ved køb over 399,-

JUNK-FREE

Snacks med god samvittighed

FAMILIEVENLIGT

Snacks til hele familien