snacky snacks logo grønne snacks med god samvittighed

Mælkechokolade m. karamel og havsalt

25,00 kr.
Mængderabat
Ved køb af 10: 22,50 kr.

Bar af belgisk mælkechokolade med karamel og havsalt fra Meurisse, 45 g. – Den ultimative kombination af sødme og salt. En virkelig lækker chokoladebar med karamel og havsalt.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Specifikationer

Dette er en chokoladebar, der fortryller dine smagsløg: Forførende karamel flirter med havsalt i en blød mælkechokolade, der er fyldt med smag og tekstur. Hver bid er som en lille bid af Belgien, hvor chokolade er en kunstform, og kvalitet er en tradition.


Meurisse er sjette generation af chokolademagere - og ja, de har været den ældste chokoladeproducent i Belgien siden 1845. Deres passion for chokolade strømmer gennem hver eneste bar. Her finder du økologiske ingredienser, fair trade-principper og enestående smag i hvert eneste produkt.


Denne bar med mælkechokolade, karamel og havsalt er mere end bare en snack; det er en skøn oplevelse, der forkæler dine smagsløg og din sjæl. Den er perfekt til at tage med på farten, til at dele med venner eller til at nyde som en lille luksus i en travl hverdag.


Lavet på økologisk chokolade fra Belgien's ældste chokoladefabrik, og hver bid er fyldt med historie og lidenskab.

Ingrediensliste: 

Rørsukker, kakaosmør, SØDMÆLKSPULVER, kakaomasse, karamel 7% (rørsukker*, glukosesirup*, kondenseret MÆLK, smør(MÆLK), havsalt 0,4%, vaniljepulver

*Ingredienser fra økologisk landbrug

Opbevares køligt og tørt.

Økologisk, nedbrydelig emballage, produceret i Belgien

Bedst før: 02.04.24

Vægt: 45 g. bar

FRI FRAGT

Ved køb over 399,-

JUNK-FREE

Snacks med god samvittighed

FAMILIEVENLIGT

Snacks til hele familien