snacky snacks logo grønne snacks med god samvittighed

Havrebar m. peanut og chokolade

19,00 kr.

Denne økologiske havrebar med jordnødde-karamel og dækket med chokolade fra Livi's er en en lækker, sød og sprød bar, der kombinerer den fyldige smag af jordnødder med den søde undertone af karamel. Baren er lavet med omhyggeligt udvalgte økologiske ingredienser, herunder havre, peanutkaramel og mørk chokolade.


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Specifikationer

Denne havrebar med jordnødde-karamel er intet mindre end fantastisk: En kombination af et lag havre og cashewnødder og et lækker lag af ristede peanuts, alt sammen dækket i udsøgt mørk chokolade.

Hvad der er endnu bedre er, at de kommer i en dobbeltpakke med 2 stænger i en pakke! Og det er  ikke kun smagen, der imponerer! Baren er fyldt med lækre ingredienser og er både økologisk, vegansk, glutenfri og 100% naturlig. 

Perfekt til at tilfredsstille dine cravings efter noget sødt, uanset hvor du er. Denne havrebarer er også rig på fibre og fyldt med nærende energi!

Ingrediensliste:
Jordnøddekaramel: Kakao: Min. 70%
Glutenfrie HAVREFLAGER* 25%, Dadler*, Ristede PEANUTS* 16%, Mørk chokolade* (kakaomasse*, kakaosmør*, kokosblomstsukker*) 12%, CASHEWNØDDER*, Agavesirup*, Kokosblomstsirup*, Ahornsirup*, Himalayasalt.

Kan indeholde spor af soja, sesam, mælk og nødder.

Vægt: 50 g. pakke

FRI FRAGT

Ved køb over 399,-

JUNK-FREE

Snacks med god samvittighed

FAMILIEVENLIGT

Snacks til hele familien