snacky snacks logo grønne snacks med god samvittighed

Choc chip coconut brownie ball

15,00 kr.

Den vanedannende kombination af kokosnød og chokolade kommer nu i form af en lækker brownie-kugle! En glutenfri, mejerifri og økologisk frugt- og nøddekugle baseret på dadler.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Specifikationer

Nyd den uimodståelige kombination af kokosnød og chokoladechips fra Roo'bar i form af en lækker brownie-kugle! Denne økologiske frugt- og nøddekugle er ikke kun super lækker, men også glutenfri, mejerifri og uden tilsat raffineret sukker.

Browniekuglen er baseret på dadler og er skabt med omhu for at tilbyde en sund og smagfuld snackoplevelse. Kombinationen af kokosnød og chokoladechips giver denne rawkugle en unik og vanedannende smag. Nyd den med forsigtighed, fordi den er simpelthen uimodståelig!

Ingredienserne inkluderer dadler, chokoladechips, og kokosnød. Produktet er glutenfrit og uden mejeriprodukter, og der er ikke tilsat raffineret sukker. En perfekt snack til at tilfredsstille dine søde cravings på en sunder måde.

Ingrediensliste:

Dadler*, kokosflager 19%, CASHEWNØDDER, chokoladestykker* (kakaomasse*, kokossukker*, kakaosmør*) 8%, kokosmel*, daddelsirup*, bourbon-vanilje*.

*fra kontrolleret økologisk landbrug

Kan indeholde spor af frugtkerner, nøddeskaller, sesam, peanuts og andre nødder.

Opbevares køligt, tørt og mørkt.

Vægt: 40 g. bar.

Bedst før: 15.07.24

FRI FRAGT

Ved køb over 399,-

JUNK-FREE

Snacks med god samvittighed

FAMILIEVENLIGT

Snacks til hele familien