snacky snacks logo grønne snacks med god samvittighed
-68%

Biasol havrebar m. æble og kanel

19,00 kr.
6,00 kr.
Mængderabat
Ved køb af 6: 11,50 kr.

De maltede havrebarer fra Biasol er en smagfuld og nærende snack lavet af overskuds irsk bryggeri-korn. Disse barer er rige på fibre og protein, perfekte til en god snack med god energi. Med bæredygtigt dyrket maltet byg tilføjer de en autentisk irsk smag til den mere klassiske havre snackbar. Denne bar er med æble og kanel.

Bedst Før: 01.07.24

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Specifikationer

Biasol Havrebar er din ideelle følgesvend, uanset om du er på farten, trænger til et mellemmåltid eller har brug for en energiboost efter træning. Denne bar er lavet med en passion for kvalitet og bæredygtighed, hvor hver ingrediens er nøje udvalgt for at give dig en nærende snack.

Med en base af økologiske havregryn, er Biasol Havrebar fyldt med fibre, der hjælper med at holde dig mæt og tilfreds længere. Baren er også rig på protein. For at gøre den ekstra speciel, er den tilsat naturlige sødemidler som honning og krydderier som kanel, der tilsammen skaber en fyldig og behagelig smagsoplevelse.

Biasol Havrebar er ikke bare lækker, men også bæredygtig. Biasol anvender upcycled øl malt, som tilføjer en unik smag og reducerer madspild. Pakken er lavet af plastfri, komposterbar film, hvilket gør den til et miljøvenligt valg.

Ingredienser:

HAVRE, maltet BYG, solsikkeolie, sikorie-rodsirup, rosiner, mørkt brunt sukker, tørrede æbler og stødt kanel

60 g. bar

FRI FRAGT

Ved køb over 399,-

JUNK-FREE

Snacks med god samvittighed

FAMILIEVENLIGT

Snacks til hele familien