snacky snacks logo grønne snacks med god samvittighed

Æblechips med kanel

13,00 kr.

Nyd et sundere alternativ til overforarbejdede og over-sødede snacks med disse æble- og kanelchips fra Sienna & friends.

Lækre crisps der giver et frisk boost til små madentusiaster, der har brug for ekstra energi til leg hele dagen.

Perfekte til turen, skolen, på kontoret eller eller når du er på farten. Disse cæblehips smager lige så godt som et frisk æble og bringer øjeblikkelig glæde.
100% tørrede æbler og kanel, intet andet - en sund og velsmagende snack.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Specifikationer

Hos Sienna & friends stræber de efter at tilbyde et sundere alternativ til de ofte overforarbejdede, over-sødede og over-saltede snacks, der er tilgængelige. Deres tørrede æble- og kanelchips er designet til at levere et vitalitetsboost, helt perfekt når små madentusiaster har brug for ekstra energi til at lege hele dagen.

Disse chips er ikke kun en lækker snack, men også en sundere mulighed for at tilfredsstille smagsløgene hos børn og voksne.
Perfekte til en hyggelig tur, som snack i skoletasken eller når du er på farten, vil  smagen af frisk æble og kanel bringe glæde.

Hvad gør disse æblechips særlige?
De består udelukkende af 100% tørrede æbler og kanel - intet andet tilsat. De har endda bevaret æbleskallen for at give en visuel forbindelse til den den ægte råvare.

Ingrediensliste:

Æbler*, kanel*, æblejuicekoncentrat*.

*Økologisk landbrug

100 g. af det færdige produkt er lavet af 1000 g. friske æbler og indeholder 3 g. kanel.

Vægt: 15 g pose.

FRI FRAGT

Ved køb over 399,-

JUNK-FREE

Snacks med god samvittighed

FAMILIEVENLIGT

Snacks til hele familien